Nyårsfirande

Varje nyårsafton samlas vi kl 17 på gräsplan vid Fålhagsleden och firar in det nya året tillsammans.

Årsmöte

Egnahemsföreningens årsmöte äger rum i mars/april varje år och motioner ska ha inkommit till styrelsen senast 31 januari.

Påskäggsorientering

Varje påskafton (lördag) i Gunstaparkens lekplats ordnar vi påskäggsorientering för barn i alla åldrar. Alla som vill delta tar med sig ett ägg innehållande en pryl/leksak eller överraskning för ca 50kr (inget godis). Alla påskägg läggs i en gemensam korg, efter genomförd orienteringsrunda anpassad efter barnets ålder, får barnet välja valfritt ägg ur korgen.

Containerdag

Varje år i slutet av april (en söndag) beställer föreningen hem två stora containrar för trädgårdsavfall. Passa på och beskär dina fruktträd och buskar och vårstäda i din trädgård. Dagen är mycket populär i området.

Midsommarfirande

Varje midsommarafton träffas vi kl 13 på Gunstaplan och hjälps åt att klä och resa midsommarstången. Ta gärna med blommor från din trädgård till att klä stången.

Grannsamverkan

Grannsamverkan är en metod för att minska risken för att bli utsatt för brott som t.ex. inbrott i bostaden, i bilen på garageuppfarten eller i förrådet. Genom att arbeta tillsammans  med polisen och grannarna blir trygghetskänslan större och inbrotten minskar. Samordnare för grannsamverkan är Sonia Ericsson Zillén, 073-038 97 97.

Utlåning av inventarier

Föreningen lånar ut:

  • 10 bord
  • ca 40 st stolar
  • Tält (6*9 meter exkl. tältrep)
  • Byggställning
  • Blomlådor som farthinder

Allt förvaras utspritt hos olika medlemmar. Önskar du låna något så har vi en bokningslista, kontakta Julia Sverke , 070-757 68 35.

Loppis

Föreningen ordnar loppis där vi grannar ställer fram saker på våra uppfarter till försäljning. Sist var det ca 20 st i området som ställde ut och det kom många besökare.

Cykelfest

2017 hade vi en cykelfest i området, där ca 25 grannpar deltog, som var mycket uppskattat. Varje par får en 3-rättersmiddag, där varje par äter hemma hos olika grannar vid varje rätt. En av rätterna står ni som par (kan vara t.ex. två vänninor) för. Det är många som frågat när nästa cykelfest blir och det skulle därför vara roligt om några medlemmar kan tänka sig att planera  en cykelfest igen. Kontakta styrelsen på info@falhagen.org

Arbetsgrupper

På årsmötet beslutades det att styrelsen skulle skapa arbetsgrupper som får i uppdrag att titta på frågor som togs upp på årsmötet. Är du intresserad av att delta hör av dig till info@falhagen.org

  • Solpanelsgruppen
  • Bullgergruppen
  • Snöskottningsgruppen

Styrelsen behöver all hjälp vi kan få med att ordna aktiviteterna så hör gärna av dig om du vill hjälpa till med någonting.

Vänliga hälsningar/ Styrelsen

info@falhagen.org